Ja se toplo nadam da nema Hrvatica trudnica da se koja išla cijepiti protiv Covid-a. Vjerujem da smo mi ipak pametniji narod od degeneriranog Zapada.

Znanost više nije znanost ako u jednoj studiji duboko zakopaju podatak da 82% Amerikanki koje su se išle cijepiti s mRNA cjepivom – ima spontani pobačaj (Pfizer+Moderna, u prvih 20 tjedana trudnoće). Te da “New England Journal of Medicine” istovremeno ustvrdi da je samo 13,9% trudnica imalo spontani pobačaj. Pa je prema tome Covid cjepivo sasvima OK za trudnice. Gotovo da se čovjek zapita kako su do sada trudnice, naše mame i bake, uopće iznijele trudnoću bez ovog cjepiva.

Pitate se kako postoci 13,9% i 82% mogu biti u istoj rečenici

To vam je ta njihova perverz-nanost:

“Znanost” ovako funkcionira:

  • Ako brojite sve trudnice, i koje se nisu cijepile i koje su se dale cijepiti u prvih 20 tjedana, onda dođete do 13,9%
  • Ako brojite samo cijepljene trudnice u prvih 20 tjedana trudnoće, onda dobijete 82%.

Što vi mislite treba li u jednoj studiji o sigurnosti mRNA cjepiva za trudne “osobe” uzimati u izračun samo cijepljene ili zajedno i cijepljene i necijepljene u promatranom razdoblju?

Ja predlažem da tu uračunaju i muškarce, pa će se moći reći da samo 6,9% “osoba” imalo spontani pobačaj. Zašto muškarce? Problem je što ako se ovim “običnim tradicionalnističkim ‘osobama’ s maternicom” dodaju trangender-žene, ta suvremena stečevina degeneriranog Zapada, onda ćemo ostati i dalje na 13,9%. Zato je bolje uzeti i sve muškarce. Ta ionako svi mogu zajedno u isti zahod, na isti izbor za Miss, i u istu olimpijsku disciplinu.

Tih 82% treba usporediti s pred-Covidcjepovnim brojkom 10-26% za isto razdoblje trudnoće prvih 20 tjedana. Inače, do 20 tjedana se smatra pobačajem, a nakon toga mrtvorođenim. Pa se tu igraju riječima. Očito, prvih 20 tjedana je kritično za plod što se tiče Covid-cjepiva.

U toj studiji se sve bitno nalazi zapisano sitno u fusnotama

Dakle: 127 žena se cijepilo s mRNA unutar prvih 20 tjedana trudnoće. Rezultat je 104 mrtva ploda. 82%.

Drugih 700 žena se cijepilo prvom dozom iza 28.tjedna trudnoće. Kako to terminski spada u mrtvorođene, a ne u spontane pobačaje (a ova studija ne proučava mrtvorođene), ovih 700 žena je doduše pridodano k 127 (=827), ali brojimo i dalje onih 104 mrtva ploda, jer mrtvorođene će proučavati neka druga studija.

Tako da ista 104 mrtvoploda na 827 (a ne na 127) daju odličan rezultat 13,9%.

Ako usporedimo s onihi 10-26%, ovih 13,9% ispada super. Studija gotovo da kaže kako Covid-cijepljenje snižava postotak pobačaja (s uprosjekovanih (10+26)/2=18 na 13,9). Vau !!! Tako očekujte da čujete na TV-dnevniku da vam spikerica kaže ozbiljnim glasom.

Virtualna Covid stvarnost na našim televizorima

Navedeni izvor se cenzurira, pa ga možete naći samo u internet arhivi. Zato jer se radi o zviždaču koji/a je obznanio ovaj mali detalj da – uzimaju u izračun cijepljene+necijepljene trudnice u privih 20 tjedana. Tako se krivo predočavaju rezultati znanstvenih studija.

To jako podsjeća na uzorak testiranja farmaceutske industrije kada placebo grupi daje nešto prikladno toksično. Onda kadija-te-tuži-kadija-te-sudi znanstveno ustvrdi da se kod lijeka ne primijećuje više nuspojava nego kod placeba…

Meni osobno nije trebala ova studija, jer već su prvi unosi u VEARS sustav pokazivali spontane pobačaje. (“Trudne vaxxerice nakon Covid cjepiva prestaju biti trudne (video)“)

Isto tako kanali na Telegramu su puni ispovijedi žena o spontanim pobačajima nakon cijepljenja (mislim da morate imati instaliran Telegram na mobitelu ili PC-u da vidite objave):

Naravno da ako samo gledate HTV1-4, RTL1-2, Novu TV… nećete ništa od toga znati. Ako jedino koga čujete su Capak i Plenković, tada nećete znati za ljude i njihove sudbine (kao niti za Ivermektin). To su paralelni svemiri. Ovo što vidite na TV i u mainstreamu je virtualna stvarnost. Otvorite ove kanale na Telegramu (to je konkurencija Whatsup-u, zajedno sa Signalom, i isplati ga se instalirati) – vidjet ćete stvarnost: prave ljude i sudbine.

Mi živimo opet u komunizmu, kada službeni mediji govore jedno, a stvarnost je nešto drugo.

Roditelji-sterilizatori svoje djece

Ova studija (ako ide “čitaj 13,9%, piši 82%”) je zaista “dobra reklama” za cijepiti cjecu. Jer ako trudnice pobacuju (i vrlo vjerojatno postaju trajno neplodne), onda se “isto piše” i Covid-cijepljenoh djeci – i bit će sterilizirana. A koja uopće i ne pate od samog Covid-a.

E, takvih nadobudnih roditelja-sterilizatora imamo i u Hrvatskoj. Eto ih, koliko?, ako se ne varam 100 samo u crvenoj liberalnoj Rijeci. S Covid-cjepivom lijevoliberalni dragovoljno prestaju produljivati svoju lozu. Sve na nagovor globalističke “partije”.

Zašto 12% cijepljenih trudnica nije pobacilo

Zanimljivo je da onda 12% cijepljenih trudnica ne pobaci. Može li nam to možda ukazati na postotak placeba?

Ili je sve pod kontrolom i u skladu s izjavom cjepofila Sir Bella “Koje olakšanje… “COVID cjepivo neće kompletno sterilizirati populaciju, samo 60-70%”

Izvori

Izvor za ovaj članak (nema više originala), trenutno je vidljiv samo u internetskoj arhivi za datum 30.06.2021).

A depopulacija se nastavlja…