Dječji zbor Evanđelist posjetio bivšeg župnika don Ivana Perića

Dječji zbor Evanđelist broji 70 članova, Bogu hvala na svakom pojedinom. Već duže vrijeme planiramo posjet našem bivšem župniku don Ivanu Periću koji je upravitelj Svetišta Srca Isusova u Studencima. Od malih nogu, našu je djecu odgajao da rastu u duhu vjere, uz crkvu, na čemu mu moramo izreći jedno veliko HVALA. Naša dječica danas svojim glasovima, cijelim svojim srcem, slave Boga i tako od malih nogu žive vjeru. Moramo se zahvaliti i našem sadašnjem župniku don Peri Miličeviću koji nam zalažući se i omogućavajući nam ovakve prilike, pomaže da naša župna zajednica ima itekako zdravu budućnost.

Tako je župnik don Pero uz pomoć župnog vikara don Ivana Aničića i voditeljice zbora Ane Prskalo organizirao hodočašće 5.ožujka u Svetište Srca Isusova u Studencima.

Dolaskom u Studence dočekao nas je nekadašnji župnik don Ivan Perić koji nas je najprije pozdravio, presretan jer nas ponovno sve vidi. U obilasku župe najprije smo pohodili poznati vodopad Kravica gdje smo napravili nezaboravne fotografije. Zatim smo pošli na ručak u Pastoralni centar Svetišta Srca Isusova gdje su nas dočekali župni volonteri.

Nakon ručka, ostatak vremena do svete mise, proveli smo u raznovrsnom druženju gdje smo se svi lijepo zabavljali uz igru i pjesmu. U 18 sati svetu misu predvodio je naš župni vikar don Ivan Aničić u koncelebraciji s don Brankom Šimovićem (sinom župe) i župnikom don Ivanom Perićem.

Radosno i svečano na svetoj Misi, dakako pjevao je naš dječji zbor. Župni Vikar don Ivan na kraju mise zahvalio se don Ivanu Periću što nas je predivno ugostio i radosna srca dočekao.

U večernjim satima uz poneku suzu pozdravili smo se od našeg don Ivana i krenuli kući s nadom u ponovni i skori susret.

Voditeljica Dječjeg zbora „Evanđelist“

Ana Prskalo