Proslava 10. rođendana Radija Marije

Radio Marija BiH jedinstvena je radio postaja u našoj zemlji, koja se već deset godina radio valovima obraća ljudima dobre volje kako bi ih ohrabrila u poteškoćama života i vodila u budućnost s pouzdanjem. Njezini početci su bili u Italiji, a zatim se brzo proširila na svih pet kontinenata vođena ljubavlju prema Gospi, Majci Božjoj i Majci Crkve.

Obilježavanje desete obljetnice Radija Marije BiH bit će 7. i 8. kolovoza 2020. na Kupresu u ozračju molitve i neopisivih prirodnih ljepota kupreškoga kraja. Proslavu organizira Udruga Radio Marija u Bosni i Hercegovini u suradnji sa Župom Sveta Obitelj, Kupres.

Središnje misno slavlje predvodit će nadbiskup Vinko kardinal Puljić, 8. kolovoza 2020. u 18 sati, uz prethodnu pripravu koju će predvoditi poznati posuški svećenik p. Ike Mandurić i jedan od omiljenih svećenika mladih don Mihovil Kurkut. Sveta misna slavlja i molitvene nagovore kroz ova dva dana slavljeničkim će pjesmama animirati VIS Otkrivenje iz Mostara i sestre Ramljak. Na susretu će se moći čuti i svjedočanstva vjernika o čudima Božje ljubavi u njihovim životima.

Svi ste pozvani 7. i 8. kolovoza 2020. na Kupres, poznati hrvatski Sion dati čast i hvalu Bogu za ovu zemlju i sve njezine žitelje!