Ženidbeni navještaji

Kršćanski brak žele sklopiti:

  • Oliver Ljubić, sin Dragana i Violete r. Biokšić i Inga Marijanović, kći Martina i Ruže r. Pušić. Oliver je iz župe sv. Marka ev. – Cim, a Inga je iz župe sv. Ilije – Kruševo. Vjenčanje je predviđeno 28. srpnja 2018. u župi sv. Ilije u Kruševu.
  • Mirko Martinović, sinBranka i Jagode r. Kožul i Tadeja – Petra Soldo, kći Danijela i Samire r. Sarić. Mirko je iz župe sv. Luke ev. – Ilići, a Tadeja – Petra je iz župe sv. Petra i Pavla – Mostar. Vjenčanje je predviđeno 3. kolovoza 2018. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.
  • Dejan Tomić, sin Zorana i Jelene r. Matković i Mia Šunjić, kći Gorana i Radice r. Čuljak. Dejan je iz župe sv. Mateja ap. i ev. – Rudnik, Mostar, a Mia je iz župe sv. Marka ev. – Cim. Vjenčanje je predviđeno 10. kolovoza 2018. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.
  • Antoni Ivanković, sin Milenka i Jele r. Šunjić i Kim Pehar, kći Emila i Sandre r. Dujmović. Oboje su iz župe sv. Marka ev. – Cim. Vjenčanje je predviđeno 17. kolovoza 2018. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.
  • Petar Čilić, sin Milenka i Milke r. Prusina i Iva Kvesić, kći Veselka i Tatjane r. Sesar. Petar je iz župe sv. Jakova – Međugorje, a Iva je iz župe sv. Luke ev. – Ilići. Vjenčanje je predviđeno 31. kolovoza 2018. u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Ako tko zna za kakvu zapreku dužan je to javiti u župni ured.

BILO SVIMA SRETNO I BLAGOSLOVLJENO!