Ženidbeni navještaji

Kršćanski brak žele sklopiti: 

Slaven Prce, sin Martina i Zdravke, r. Pavlak iz katedralne župe  i Ema Rosić, kći Dragana i Zlate, r. Bukvić iz Župe sv. Marka – Cim. Vjenčanje je predviđeno 25. rujna 2020. u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru. 

Davor Jurić, sin Dragan i Željke, r. Čmarec iz Župe sv. Marka ev. – Cim i Danijela Kriste, kći Pere i Ilke, r. Marić iz Župe Gospe od Zdravlja – Neum. Vjenčanje je predviđeno 19. rujna 2020. u Župi Gospe od Zdravlja u Neumu. 

Dario Tomić, sin Ivana i Nade, r. Marić i Martina Šuman, kći Slavenka i Dunje, r. Drmać, oboje iz Župe sv. Marka – Cim. Vjenčanje predviđeno 2. listopada 2020. u Župi sv. petra i Pavla u Mostaru. 

Tomislav Marić, sin pokojnog Šimuna i Ive, r. Miljko iz Župe sv. Marka – Cim i Željka Dominiković, kći pokojnoga Mirka i pokojne Ruže, r. Marijanović iz Župe sv. Mateja – Rudnik. Vjenčanje je predviđeno 17. listopada 2020. u Župi sv. Mateja.  

Matej Novak, sin Dinka i Željke, r. Ivanković iz Župe sv. Marka – Cim i Tanja Azinović, kći Darinka i Ruže, r. Pole iz Župe sv. Mateja – Rudnik. Vjenčanje je predviđeno 27. rujna 2020. u Župi sv. Mateja – Rudnik. 

 

Ako tko zna za kakvu zapreku, dužan je to javiti u župni ured.

BILO SVIMA SRETNO I BLAGOSLOVLJENO!